Huijbregts Automatisering

Collega worden van Ferry?

Allround
systeembeheerder
buitendienst

 • UrenFulltime functie
 • LocatieDronten
 • FunctieJunior functie

In het kort

In de functie van Junior allround systeembeheerder | Buitendienst ben jij bij technische problemen het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt contact met klanten, analyseert hun problemen vanuit kantoor of op locatie bij de klant en lost deze op.

We laten Ferry aan het woord

“Als allround systeembeheerder in de buitendienst, help ik onze klanten bij het oplossen van problemen op het gebied van netwerk servers, algemeen beheer en e-mailkwesties. Mijn werk is erg afwisselend, omdat iedere klant anders is en mijn takenpakket heel uitgebreid is.

Ooit ben ik begonnen als binnendienst medewerker voor particulieren. Ik hield me bezig met het bouwen en repareren van pc’s. Vanuit die functie ben ik binnen Huijbregts Automatisering doorgegroeid naar de buitendienst als netwerk- en systeembeheerder”.

De werkzaamheden

 • CheckmarkBehandelen van supportvragen van klanten vanuit kantoor én op locatie bij de klant.
 • CheckmarkAnalyseren en oplossen van problemen.
 • CheckmarkProblemen waarvoor je niet direct een oplossing heb zet je uit bij collega’s.
 • CheckmarkGebruikers aanmaken, wachtwoorden resetten, algemeen support
 • CheckmarkHet juist documenteren van supportvragen in het systeem.

Maar belangrijker, wie ben jij eigenlijk?

Jij hebt een afgeronde opleiding MBO3/MBO4, richting ICT met in ieder geval 1 tot 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met het inrichten van Microsoft 365 en Windows 10/11/server.

Office365
Windows 10
Windows Server
Windows 11

In deze rol is het van belang dat je vloeiend Nederlands en Engels spreekt. Je bent niet alleen communicatief vaardig, maar ook in staat om goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen.

Je bent klantgericht en je werkt graag samen in een team. Een van je sterke punten is je vermogen om problemen op te lossen. Als echte ’troubleshooter’ ben je in staat om complexe technische uitdagingen aan te pakken en effectieve oplossingen te vinden.

Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B om met een auto van Huijbregts Automatisering naar klanten te rijden.

Wat we jou bieden.

Een gezellige werkplek met korte lijnen in een informele organisatie. Ons kantoor is gevestigd in een landelijke omgeving.

We hechten waarde aan kennisdeling en daarom organiseren we regelmatig kennissessies, waarin we de nieuwste ontwikkelingen en inzichten met elkaar delen.

Daarnaast geloven we in het belang van teambuilding en plezier op de werkvloer. Daarom organiseren we vier keer per jaar een gezamenlijk etentje en/of activiteit, zoals een BBQ of bedrijfsuitje met leuke activiteiten. Op die manier creëren we een juiste balans tussen werk en privé.

Daarnaast krijg jij:

 • CheckmarkEen marktconform salaris.
 • CheckmarkReiskostenvergoeding.
 • CheckmarkUitstekende pensioenvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier
Dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders.

Deel deze vacature